Pazar, Temmuz 10, 2011

ABALIOĞLU YEM İŞ BAŞVURUSU

ABALIOĞLU YEM İŞ BAŞVURUSU

Abalıoğlu Yem işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.


Abalıoğlu en büyük sermayesinin insan kaynağı olduğunun bilinci ile hareket etmektedir. Bu bağlamda, doğru  bireyleri doğru işe yerleştirmek ile başlayan insan kaynağı misyonu, personelinin gelişimlerine önem vererek bireysel eğitim ve kariyer planlaması ile çalışan sadakatinin sağlanması ve daha iyi bir geleceğe taşınmasıdır.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.