Perşembe, Temmuz 14, 2011

AKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

AKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Akfen Holding hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri de vardır.


Akfen Holding Hakkında
Günümüzde, güçlü sermaye yapısı ve kurumsal idare zihniyeti sayesinde aktif olarak bulunduğu bütün sektörlerde lider konumda olan Akfen, 1976 senesinde kuruldu. Akfen Grubu, istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ettirdiği büyüme yolculuğunun bir gereği olarak 1999 senesinde şirketlerini holding çatısı altında topladı ve böylece daha etkin bir yönetim yapısı meydana getirdi.

Holding'in esas faaliyet konuları arasında havalimanı, inşaat, liman yapım, yatırım ve işletmeciliği başta olmak üzere enerji ve diğer altyapı yatırımları ile gayrimenkul yatırım projelerinin geliştirilmesi, yapımı ve işletmeciliği ve su ve atıksu imtiyazları yatırım ve işletmeciliği yer almaktadır.

Bugün Akfen Holding ana faaliyet konularına ek olarak konut inşaatı, sanayi tesisleri, doğalgaz şebekeleri ve şehir dağıtım sistemleri, çevre koruma ve altyapı tesisleri, çelik konstrüksiyon ve konveyör üretimi, turizm yatırım ve işletmeciliği,gümrüksüz satış mağazası işletmeciliği, yiyecek içecek hizmetleri, ile hidroelektrik ve doğalgaz enerji santralleri yatırımları ile enerji üretimi konularında da faaliyet göstermektedir.

Akfen Holding'i başarılı kılan esaslar; imtiyaz haklarının kazanılması ve bunların yenilenebilmesi, faaliyet göstediği sektörlerde lider olabilme yeteneği, kendi sektörlerinde isim yapmış küresel ortaklar ile işbirliğine gidebilme yetisi ve gerçekleştirdiği yatırımlarla değer yaratma becerisidir.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.