Pazar, Temmuz 10, 2011

AKSA İŞ BAŞVURUSU

AKSA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi firması arasında yer alan Aksa'nın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.

AKKÖK Şirketler Grubu'na bağlı olan AKSA Akrilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi 1968 senesinde kurulmuştur. 1971 senesinde Yalova'daki fabrikasında 5000 ton/yıl kapasite ile imalata başlayan AKSA, 1974 senesinde ilk kapasite artışını yapmış, 1986 senesinde 100,000 ton/yıl, 1997 senesinde 200,000 ton/yıl, 2007 senesinde ise 300,000 ton/yıl sınırını aşarak günümüzde 308.000 ton/yıl üretim kapasitesi ile "Dünyanın tek çatı altında en büyük akrilik elyaf üreticisi"dir.

Gelişmiş üretim teknolojisi ile kendini yenileyerek ve geliştirerek 40 yıldır kesintisiz çalışmaya devam eden AKSA'nın üretimi Türkiye'deki akrilik elyaf üretiminin %95'ini, dünyadaki akrilik elyaf üretiminin ise yaklaşık %11'ini oluşturmaktadır. Dünyanın en gelişmiş üretim teknolojilerinden birisine sahip olan AKSA, ilk defa 1977 yılında AKSA® ürünü ile dış pazarlara açılmış, dinamik, çağdaş yapısı ve düzenli kapasite ve teknolojik yatırımları ile çeyrek yüzyıl içerisinde Türkiye dahil 5 kıtada 50'den fazla ülkede 300'e yakın yerli ve yabancı sanayi kuruluştan oluşan bir müşteri portföyü oluşturarak gerçek bir "Dünya Lideri" olma payesini haketmiş ve 2003 yılında %8,25 olan dünya pazar payını, 2007 yılı sonunda %11,3'e yükseltmiştir.

AKSA'nın ürettiği renkli-renksiz(ekru) tov, tops ve kesik elyaf, tek başına veya pamuk, yün, polyester, naylon gibi diğer doğal ve yapay elyaf türleri ile karıştırılarak halıdan döşemeliğe, iplikten elörgüsüne, kadifeden çoraba ve branda bezine kadar çok geniş bir alanda tekstil hammaddesi olarak kullanılmaktadır. Yün ve pamuklu görünümüne yakın, kolayca yıkanabilen ve şeklini koruyabilen, güveye, yağa ve kimyasala dayanıklı, mükemmel haslıkta parlak renklere boyanabilen, güneş ışığına karşı yüksek dayanıklı ve görünüm/dokunum açısından sıcak ve doğal olarak tanımlanabilecek akrilik elyafın dünyadaki ortalama üretim kapasitesi 2.5 milyon/ton'dur.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.