Cumartesi, Temmuz 16, 2011

ANADOLU CAM İŞ BAŞVURUSU

ANADOLU CAM İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Anadolu Cam'ın işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfamızda açıklanmaktadır.

Bilginin ve yaratıcılığın ön plana çıktığı, global boyutlara taşınan rekabetin firmalar üzerindeki etkisini her an biraz daha hissettirdiği, 25 sene öncesinden hayal dahi edilemeyecek bir hız ortamında çalışmaların devam ettirildiği dünyada, küresel bir aktör olma yolunda ciddi atılımları olan firmanın, insan kaynaklarına bakışı da bu değişim ve sürekli gelişim ortamına uygun olarak “şirketin en mühim başarı anahtarı, katma değer yaratan insan kaynağıdır” stratejisi ile özetlenebilir.

Hem ulusal hem de uluslararası operasyonlarındaki yaklaşık 5.000 personeli ile cam ambalaj üretim ve pazarlamasında sektörün en önemli firmalarından olan şirketimiz modern insan kaynakları uygulamaları ile çalışanlarını desteklemeyi sürdürmektedir.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.