Perşembe, Temmuz 14, 2011

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU


ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Aras Holding iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.



Holding amaç ve stratejileri doğrultusunda, çalışanlarının sergiledikleri performansa göre Aras Holginge bağlı iştiraklerde yatay ve dikey kariyer yapma olanakları mevcuttur.

Holding çatısı altında bulunan şirketlerde devamlı verilen eğitimler ve yapılan kariyer planlama faaliyetleri ile kurum kültürünü benisemiş, kendini daima geliştiren her seviyedeki personele kariyerlerinde ilerleme fırsatları sunulur.

Aras Holdinge bağlı şirketlerde ihtiyaç duyulan pozisyona eleman alımında, öncelikle şirket bünyesindeki iç kaynaklar araştırılır.

Aras Holding'e bağlı şirketlerde çalışan olarak işe başlayıp, daha sonra şirketlere bağlı birim ve Bölge Müdürlüklerinde yönetici olarak devam eden çalışanlar bulunmaktadır.

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.