Salı, Temmuz 19, 2011

ARBEL BAKLİYAT İŞ BAŞVURUSU

ARBEL BAKLİYAT İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.
Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

‘’Üreticiden Dünya Piyasasına’’ prensibini kendisine düstur edinmiş ve 2007 senesinde kurulmuş, Kanada’da Toronto Menkul Kıymetler Borsası’na kayıtlı, ALLIANCE GRAIN TRADERS INC. (TSX:AGT) şirketi, Kanada’da, Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye’de ve Avustralya’da tesislerinin bulunduğu bölgelerdeki üreticilerden satın aldığı bakliyat ve özellikli diğer ürünleri işleyerek Dünyanın her yanına dağılmış 85 ülkeye ihraç etmektedir. Toplam olarak, Alliance Grain Traders, 20 işleme tesisine ve yıllık 1.5 milyon ton işleme kapasitesine sahip bulunmaktadır. Alliance Grain Traders tesislerinde , kırılmış kırmızı mercimek ,futbol tipi tümtane kırmızı mercimek, yeşil mercimek, nohut, bezelye, fasulye ve kuş yemi gibi özel nitelikli ürünler işlenerek tüketime hazırlanmaktadır. Alliance Grain Traders işletmeleri Kanada’da ana marka Saskcan Pulse Trading’de dahil olmak üzere Batı Kanada Bölgesinde bulunmaktadır.

Uluslar -arası diğer işletmelerinden United Pulse Trading, Amerika Birleşik Devletlerinde ve Australia Milling Group Avustralya’da bulunmaktadır. 2009 senesinde, bakliyat ve hububat ürünlerinin gıda sektöründe katma değerini arttırmak ve global lider olma amacı ile Arbel Bakliyat Hububat Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyet ve çalışmasını Alliance Grain Traders ,ile birleştirmiştir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.