Perşembe, Temmuz 14, 2011

ARÇELİK LG KLİMA İŞ BAŞVURUSU

ARÇELİK LG KLİMA İŞ BAŞVURUSU

Arçelik-Lg Klima işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadadır.

Seçme Yerleştirme
Firmaya Internet, e-mail, fax, posta ya da iş istek formu doldurarak yapılan bütün başvurular Başvuru Havuzu' na güncellenir. Personel ihtiyacı doğduğunda, başvurular arasından uygun görülen adaylar ön görüşme için İnsan Kaynakları Bölümü' ne davet edilir. Olumlu olanlar ilgili yöneticinin de katıldığı ikinci bir görüşmeye çağrılır. Duruma göre adaylara ingilizce testi ve kişilik envanteri uygulaması da yapılabilir.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.