Salı, Temmuz 19, 2011

AROMA İŞ BAŞVURUSU

AROMA İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

AROMA Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayi A.Ş., 1968 senesinde Bursa'nın Gürsu ilçesinde yaklaşık 75.000 m² arazi üzerine kurulmuştur.

Çok ortaklı olarak kurulan şirkette, 1991 senesinde Duruk Grubu çoğunluk hisseyi alarak yönetime geçmiştir. 1991 senesinde başlayan yatırım hamlesi ile işlenen meyve miktarı her geçen gün arttırılarak, yılda 20.000 tondan 225.000 tona çıkarılmış ve Aroma ülkenin önde gelen meyve suyu dolum tesislerinden biri haline gelmiştir.

Meyve suyu, doğal kaynak suyu ve gazlı içecekler üreten AROMA Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayi A.Ş. geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bursa Entegre Tesisleri’nde yarı mamul(meyve konsantresi ve püresi) ve mamul üretimi yapan firmanın, 2000 senesinde kurulan Karaman Tesisleri'nde yarı mamul üretimi mevcuttur.
Aroma, meyve suyu ile nektarlarını Aroma ve Meyöz, buzlu çayı Aroma Ice Tea, meyveli içeceklerini ise Aroma Limonata ve Aroma Tropical markalarıyla piyasaya sunmaktadır. Ayrıca Aroma Meltem markası ile gazlı içecekler arasında da bulunmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

2 yorum:

  1. Adsız6:21 ÖS

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Adsız6:23 ÖS

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.