Cumartesi, Temmuz 09, 2011

ASELSAN İŞ BAŞVURUSU

ASELSAN İŞ BAŞVURUSU

Aselsan firmasının işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır. Aselsan iş başvurusu işlemleri ve iş başvurusu yapmanın yolları anlatılmaktadır.

ASELSAN, kuruluşundan bu yana çalışanlarının beyin gücüne yaptığı yatırımlar ve kaynaklarından mühim bir kısmını ayırdığı araştırma-geliştirme faaliyetleriyle, sahip olduğu teknolojiler ve akıl sermayesi ile Türkiye'nin savunma sanayisine büyük katkılarda bulunarak, Türkiye’nin gurur duyduğu milli bir teknoloji merkezi halini almıştır.

ASELSAN, sahip olduğu bilgi birikimi, imal ettiği orijinal cihaz ve sistemlerle Ulusal Savunma Sanayimizin lider kuruluşları arasında hak ettiği yeri almıştır.

Firmanın amacı, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından kurulan ASELSAN’ın, global ölçekte rekabet edebilme kapasitesini geliştirmek ve savunma sanayi devleri arasında en üst sıralara çıkarmaktır. Bu bakış açısı ile oluşturulan İnsan Kaynakları Politikası, firmanın stratejik plan ve hedefleri doğrultusunda insan gücü gereksinimini karşılamak, bu gücün en verimli şekilde değerlendirilmesini ve sürekliliğini sağlamaktır. Bu bağlamda;

• Personelinin motivasyonlarını ve ASELSAN’a bağlılıklarını ön planda tutmak,

• Personeline devamlı eğitim ve kendini geliştirme imkanları sağlamak,

• Personeli için kariyer planlaması yaparak verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak,

• Personeli arasında fırsat eşitliği yaratmak,

• Personeli için şeffaf ve açık bir yönetim politikası izlemek,

• Personelinin, maddi ve manevi haklarının korunmasını gözetmek,

• İnsan Kaynakları Politikasını devamlı gözden geçirmek, güncellemek ve geliştirmek temel ilkeleridir.

ASELSAN’ı günümüzde bulunduğu bu noktaya taşıyan; firma kültürünün ve ana prensiplerimizin tüm personeli tarafından benimsenmiş olması, personelinin kendilerini devamlı gelişmeye ve öğrenmeye açık tutmalarının neticesidir.

Adres:
ASELSAN A.Ş.
İnsan Kaynakları Müdürlüğü
P.K. 101 Yenimahalle
06172, ANKARA
E-posta : ik@aselsan.com.tr
E-posta : staj@aselsan.com.tr
Faks : (312) 354 13 02 / (312) 354 26 69


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Aselsan firmasının sitesinin insan kaynakları sayfası açılacak ve bu sayfada yer alan online başvuru formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.