Perşembe, Temmuz 14, 2011

ATAY HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ATAY HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada Atay Holding'in işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır.


Atay Holding vizyon ve amaçları doğrultusunda vasıflı insan gücü ile piyasadaki rekabet üstünlüğünü yakalamak ve devam ettirebilmektir.

Amacı, Doğru insanı işe doğru yerleştirerek ve bu bireylerin devamlı gelişimini sağlayarak, yetenekli, katılımcı ve yaratıcı iş gücünü oluşturmak ve bu bireyleri elde tutmaktır.


BAŞVURU ŞEKLİ
Atay Holding ve şirketlerine daima iş başvurusu yapabilirsiniz.

Lise ve Üniversite mezunları ik@atay.com.tr 'den,
İlköğretim mezunları faksla (232-4258936) ya da Aydın'daki merkeze (Aydın Muğla Karayolu 3.km. - Aydın) şahsen iş başvurusu yapabilir.
Holding Merkezi İzmir'de, işletmeleri Aydın'dadır.
Sorularınız için : ik@atay.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.