Pazartesi, Temmuz 18, 2011

AUNDE TEKNİK İŞ BAŞVURUSU

AUNDE TEKNİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi içinde yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamızda yer almaktadır.

Firma Hakkında
Aunde Teknik A.Ş. 09.05.1984'de kurulmuştur. 

1990 senesinde Dünya otomotiv sektörünün önemli üreticilerinden olan Aunde Achter & Ebels firması ile ortaklık gerçekleştirilmiştir. 2006 seneı itibari ile Aunde Teknik yurt içindeki kumaş ve oto koltuk kılıf imalat tesisleri ve yurt dışında da benzer yatırımları olan bir kuruluştur. 

Ayrıca otomotiv sektörü dışında turizm alanında da yatırımları vardır. 

Dünyadaki değişim ve gelişim içinde etkin rol alacak esnekliğe sahip, firma kültürü, ürettiği mal ve hizmetlerle dünyada örnek alınan kazançlı ve lider bir kuruluş olmayı AMACI olarak belirleyen Aunde Teknik'in GÖREVİ, müşteri memnuniyetini hedefleyerek çevreye ve topluma saygılı, paylaşımcı, sürekli gelişimin bilincinde, tüm dünyada kabul gören, firma ortakları içinde kazançlı mal ve hizmet üreterek değer yaratmaktır. 

Aunde Teknik yaptığı ihracat göz önüne alındığında Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu içinde yer almaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

1 yorum:

  1. Le_Meridian finansman hizmetinin marihuana çiftlik projemi finanse etmem için bana nasıl 2,000,000,00 USD tutarında kredi verdiğine dair bir tanıklık paylaşmak istiyorum, minnettarım ve bu yasal fonlama şirketini işini büyütmek isteyen birisiyle paylaşmaya söz verdim Project.the şirket İngiltere / ABD fon şirketidir. Finans desteği isteyen herkes, lfdsloans@outlook.com adresinden veya lfdsloans@lemeridianfds.com adresinden onlarla iletişim kurmalıdır. Benjamin, başvuranların işlerini kolaylaştırmak için 1-989-394-3740 no'lu whatsapp sayfasındadır.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.