Pazar, Temmuz 17, 2011

AYDINLI HAZIR GİYİM İŞ BAŞVURUSU

AYDINLI HAZIR GİYİM İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

1965 senesinde Kavurmacı Kardeşler Koll. Şti. olarak kuruldu ve "Aydınlı Yerli Mallar" ismiyle, İstanbul Fatih'te ilk mağaza açıldı. Bu yıl hazır giyimde 45. yılını kutlayan Aydınlı Grup, 1989 senesinde Aydınlı Hazır Giyim San ve Tic. A.Ş.'nin kurulması ile hızlı bir maratona girdi.

1993 senesinde Pierre Cardin, 1995 senesinde Cacharel ve ardından 1997 senesinde U.S. Polo Assn. markalarının lisans haklarını aldı. Aydınlı Grup, bugün Türkiye çapında 170'e yakın perakende satış mağazası, 3 alışveriş merkezi ve 500'ü aşkın satış noktasıyla Türkiye Hazır Giyim Sektörü'nün önde gelen firmalarından biridir. Ortadoğu'dan Balkanlar'a uzanan geniş bir coğrafyada üretim ve satışını gerçekleştirdiği markaları ile Türk tasarım ve üretiminin üstün özelliklerini taşımaktadır. Rusya, Ukrayna, Orta Asya, Balkanlar ve Doğu Avrupa'daki 50'ye yakın mağazasında dünya insanına da şıklığı, kaliteyi ve günün moda tasarımlarını bir arada sunmayı başaran Aydınlı Grup, bugün 4 kıtada birden faaliyetlerini sürdürüyor.

Aydınlı grup, 2.500'e yakın çalışanı ile birlikte hazır giyimde elde ettiği bu başarı ve deneyimi 2008 senesinde İnşaat sektörüne de taşımış ve Aydınlı İnşaat Turizm San. ve A.Ş.'yi kurarak, Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi Solarkent'i hayata geçirmiştir.

Kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen Aydınlı Grup; tekstil, hazır giyim ve inşaat sektöründe yatırımlarını sürdürmekte, yeni projeleri ile ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmektedir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz Müstahdem.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.