Salı, Temmuz 05, 2011

AYGAZ İŞ BAŞVURUSU

AYGAZ İŞ BAŞVURUSU

Aygaz İş Başvuru işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Türkiye'nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır.

Aygaz’a iş başvurusu nasıl yapılır?
Aygaz firmasında işe girerek kariyerinize başlamak ya da sürdürmek istiyorsanız, Aygaz internet sitesinde yer alan “Aygaz’da İş Olanakları” kısmından iş başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Başvurularınız firma gereksinimleri ve sizin kariyer hedefleriniz doğrultusunda değerlendirilecek, vasıflarınıza uygun bir pozisyon olduğu takdirde İnsan Kaynakları Müdürlüğü sizinle iletişime geçecektir.

Aygaz’da “yarı zamanlı” çalışma imkanları mevcut mudur?

Aygaz’da bazı bölümlerde üniversite öğrencilerine yönelik yarı zamanlı çalışma imkanları mevcuttur. Yarı zamanlı çalışma süreci sonrasında başarılı olan ve okulundan mezun olan öğrencilere, firma gereksinimleri doğrultusunda tam zamanlı çalışma olanağı sunulabilmektedir. İş başvurularında yarı zamanlı olarak çalışmak istediklerini belirten adaylar bu süreçte değerlendirilmektedir.

Aygaz’da üniversite öğrencilerine yönelik burs imkanı mevcut mu?

Üniversite öğrencilerine yönelik burslar Vehbi Koç Vakfı tarafından organize edilmektedir. Öğrenciler detaylı bilgi için www.vkv.org.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0 216 531 00 00 numaralı telefondan detayı bilgi alarak başvuruda bulunabilirler.

Aygaz’da üniversite öğrencileri için staj olanakları ne şekildedir?

Aygaz’da her yaz Haziran–Eylül dönemi arasında bölümlerin ihtiyaçları doğrultusunda üniversite öğrencilerine staj olanağı sağlanmaktadır. Staj başvuruları internet sitesinde “Aygaz’ da İş Olanakları” bölümünden her sene Mart–Nisan aylarında yapılmaktadır.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.