Cumartesi, Temmuz 16, 2011

BAGFAŞ İŞ BAŞVURUSU

BAGFAŞ İŞ BAŞVURUSU

Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., kimyevi gübre imalatı alanında, sektörünün lider ve yenilikçi şirketlerindendir. Kurulduğu günden günümüze dek devamlı gelişmeyi amaçlamış, Türkiye ve Dünya’da sektörel pek çok ilke imza atmıştır.

BAGFAŞ Entegre Gübre Tesisleri, Marmara Denizi’nin güneyinde Bandırma - Erdek arasında, Kapıdağ yarımadasının karayla birleştiği noktanın yanı başında kuruludur.


BAGFAŞ, gerçek anlamda halka açık şirket özelliklerini taşımakta olup, Türk Sermaye Piyasası Mevzuatında öngörülüş olan tüm özellikleri daha kuruluş aşamasında ana sözleşmesine almış, sadece teknolojik alanda değil, hukuksal ve sosyal alanda da örnek bir şirkettir.

1969 yılında ülkemizin artan kimyevi gübre ihtiyacını gören Etibank Boraks ve Asitborik fabrikaları kurucusu genç bir mühendis olan Sınai Kimya Yüksek Mühendisi RECEP GENÇER' in önderliğinde yöre çiftçi ve iş adamları tarafından kurulmuştur. Kuruluşunu takiben halka açılan BAGFAŞ’ın hisse senetleri o tarihlerden itibaren piyasalarda işlem görmüştür. Şirket merkezi 1978 yılında, Genel Kurulun oybirliği kararı ile İstanbul'a alınmıştır.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.