Perşembe, Temmuz 14, 2011

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan Bakioğlu Holding işe alım süreci bilgilendirme sayfasıdır.

Bakioğlu Holding dahil olduğu bütün sektörlerde "dünya standartlarında" insan kaynakları yönetim prensibini benimsemiş, herkesin mensubu olmak isteyeceği ve üyesi olmaktan gurur duyacağı örnek bir Topluluk olmaya çalışmaktadır.

Elemanlarına birey olarak değer veren, adil davranan, başarılarını paylaşan, güvenilir bir topluluk olan Bakioğlu Holding, personelinin kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için gereken ortamın hazırlanmasını kendine görev bilir. Çünkü Bakioğlu Holding, personeline fırsat yaratmanın ve destek olmanın sahip olduğu vizyona ulaşmada en önemli anahtar olduğunun bilincindedir.

İnsan Kaynakları Yönetimi alanında vizyonu; Bakioğlu Holding vizyon ve misyonu doğrultusunda; amaçlarına ulaşmak için gerekli yetkinliklere sahip iş gücünü holding bünyesine çekmek, geliştirmek ve devamlılığını sağlamaktır.

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.