Pazar, Temmuz 17, 2011

BALKÜPÜ İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Bal Küpü markasının sahibi olan Keskinkılıç Gıda San. Ve Tic. AŞ. 1987 senesinde kurulmuştur. Bal Küpü markalı şeker ve çayları bünyesinde üreten ve pazarlayan Keskinkılıç Gıda, ilk şeker işleme ve paketleme fabrikasını 1992 senesinde Kayseri'de, 2. şeker işleme ve paketleme fabrikasını 1998 senesinde Gebze'de kurmuştur. 2001 senesinde Gebze fabrikada gerçekleştirdiği ilave yatırımlarla ürün gamına çayı dâhil etmiştir. Keskinkılıç Gıda 120 milyon dolarlık yatırım bütçeli 3. fabrikasını Aksaray’da 2006 senesinde tamamlamış ve aynı yıl üretime başlamıştır. Yıllık 750.000 ton pancar işleme kapasiteli bu fabrika Türkiye’nin pancardan şeker üreten ilk özel fabrikası olma özelliğini taşımaktadır. Keskinkılıç Gıda kurulduğu günden bugüne Türk sanayisinin öncü kuruluşlarından biri olarak ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunarak istikrarlı bir büyüme göstermiştir. 2010 senesinde Kayseri tesislerini Aksaray’a taşıyarak bu ildeki faaliyetlerini tamamlamış bulunan Keskinkılıç Gıda, İstanbul’da bulunan Genel Müdürlüğü, Aksaray ve Gebze’de yer alan fabrikalarıyla büyümesini sürdürmektedir.

Yılda 175 bin ton şeker üretim kapasitesi ile Türkiye'nin ilk 500 firması arasında yer alan Keskinkılıç Gıda, Gebze ve Aksaray’da 2.190.350 m² si açık,  35.600 m² si de kapalı olmak üzere toplam 2.225.950 m² alanda kurulu tesislerinde Balküpü markalı şeker ve çay üretimini gerçekleştirmektedir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.