Pazartesi, Temmuz 18, 2011

BAYMAK İŞ BAŞVURUSU

BAYMAK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında
45 senelik geçmişi ile avrupai firma kültürüne sahip, kurumsallaşmış, müşteri memnuniyeti ve kaliteden asla ödün vermeden her zaman ileri teknoloji ile imalat yapan BAYMAK/BDR THERMEA, Tepeören’ de 60.000 metrekare toplam alana sahip iki üretim tesisi, 600’ün üzerinde elemanı ve Türkiye çapında 1200’ü münhasır bayii, 2100’ü aşkın satış noktası ve 250 nin üzerinde yetkili servis ile Türkiye’nin öncü üreticilerinden biri olmaya devam ediyor.
BAYMAK, 2002 senesinde %50’si Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat AKDOĞAN’ a ait olacak şekilde İngiliz Baxi Group ile ortak olmuştur. 2009 senesinde ise Baxi Group’ un, Hollanda menşeli ‘De Dietrich - Remeha’ ile birleşmesi sonucunda ortaya çıkan BDR THERMEA, %50 BAYMAK A.Ş. hisselerinin yeni sahibi olmuştur. BDR THERMEA, Türkiye, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, İspanya ve Hollanda da bulunan üretim tesisleri ile 3 milyar DOLAR’ ı aşan ciroya ve 7.000’e yakın çalışana sahip ısıtma sektöründe  Avrupa’nın III. büyük grubudur.

Genç yaş ortalamasına sahip  donanımlı  kadrosuyla, Türkiye’nin yükselen hedeflerine katkıda bulunmayı misyon edinmiş BAYMAK, hizmet verdiği ısıtma soğutma sektöründe BDR THERMEA’nın teknolojik gücünü de arkasına alarak, rekabetçi, kurumsallaşmış, yatırım gücü olan, değişimlere hızlı ve sağlıklı tepkiler verebilen bir şirket haline gelmiştir. 
1967 senesinde Alman Körting lisansı ile brülör imalatı gerçekleştiren fabrika daha sonraları  sırasıyla termosifon, hidrofor ve kat kaloriferi üretimi yapmıştır. 2010 yılına bakıldığında Baymak’ın ürün yelpazesindeki ürünler ise: Kombi, yoğuşmalı kombi ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, kat kaloriferi, termosifon, termoboyler, sıvı, gaz ve motorin yakıtlı brülörler, merkezi sistem kazanlar, katı yakıtlı kazanlar, hidroforlar, doğalgaz sobası, panel radyatörler, güneş enerjisi sistemleri, güneş pilleri,  boylerler, genleşme tankı, klima, vana, aspiratör, pompa, ani su Isıtıcıları ve havlu radyatörlerdir.

Baymak A.Ş. Türkiye’de; BAYMAK/ BDR THERMEA ÇATISINDA çatısı altında Baymak, Brötje, Falke, Dolcevita ve Lambert markaları ile bayi yapısını oluşturmaktadır. BAYMAK/BDR THERMEA; Türkiye’ de 788 Baymak, 274 Brötje, 297 Falke ve 35 Lambert bayisi ile faaliyet göstermektedir. Baymak; benimsemiş olduğu sosyal sorumluluk anlayışı ile şirket merkezinde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaptığı eğitim ve tanıtım toplantılarıyla kendi ürün gamını tanıtmanın yanı sıra doğru iş modellerinin de tanıtımını yapmaktadır.


Alanlarında uzman, genç, dinamik ve eğitimli kadrosuyla gücünü artıran Baymak, yurdumuzda eksikliği oldukça hissedilen vasıfsız işgücünü eğitip kalifiye hale getirerek bu konuda diğer kuruluşlara önderlik etmektedir. 2010 senesinde Avrupa’nın en büyük çelik kazan üreticilerinden biri olan Baymak, açmış olduğu Kaynak Eğitim Merkezi ile ihtiyaç duyulan kaynakçı talebine de en doğru çözümü üretmiştir.

BAYMAK gerçek rekabet anlayışını, ürün ve teknolojiden çok “iş yapma modelleri”nde görmektedir. Üretimde, dağıtımda, satış sonrası hizmette ve genel yönetim alanında yepyeni reformlara imza atan BAYMAK Türkiye’deki standartları yükseltmekle kalmayıp son yıllarda ihracata da ağırlık vermiştir. Bugün Baymak başta Almanya, Fransa, Danimarka olmak üzere Yeni Zelanda’dan Azerbaycan'a kadar 50’ın üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır.

Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan’ın önderliğinde 2010 hedeflerini gerçekleştiren ve 2011 hedeflerine koşan Baymak, diğer Avrupa ülkelerindeki bazı tesislerin Türkiye’ye transferini de gerçekleştirerek ihracatını ve cirosunu katlayarak Avrupa Isıtma Sektöründe lider firmalar arasında yer alacaktır.

Önümüzdeki yıllarda hem yurt içi hem de yurtdışı satışlarının hızla artacağını öngören, BDR THERMEA’nın üretim merkezi olmanın getireceği kapasite ihtiyacını bugünden planlayan ve 2010 senesinde Avrupa’nın en büyük kazan üreticilerinden biri olan Baymak; mevcut üretim tesislerinin hemen yanında 30.000 m2’lik ikinci entegre üretim tesisini 2008’in ilk yarısında devreye alınmıştır.

Baymak bu tesisin devreye girmesiyle birlikte, artan üretim talebini karşılayacak kapasiteye sahip olmuş ve BDR THERMEA’nın; tüm kat kaloriferi, merkezi sistem kazan, emayeli sıcak su tankı ve güneş kollektörü ihtiyacını karşılayan üretim merkezi konumunu almıştır.

Yıllık 200.000 adetlik kapasiteye sahip kombi montaj hattı yatırımı da devreye alınmış olup 2008 yılının ikinci yarısından itibaren kombi üretimine başlanmıştır.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.