Pazartesi, Temmuz 18, 2011

BEŞLER MAKARNA İŞ BAŞVURUSU

BEŞLER MAKARNA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi içinde yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamızda yer almaktadır.

Firma Hakkında
Beşler Makarna, uzmanlık alanı gıda olan ve un, sıvı yağ, bakliyat, taşımacılık ile petrol alanlarında faaliyet gösteren çeşitli firmaları bünyesinde barındıran Beşler Grup'un makarna sektöründeki yatırımı olarak, 5 Temmuz 2004 tarihinde kurulmuştur.

Gaziantep Başpınar 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Beşler Makarna tesisleri; 37.960 m2 alan üzerinde 18.500 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Günlük kapasitesi 300 ton olan Bilgisayar donanımlı üretim tesislerinde % 100 sert durum buğdayından üretilen makarna, uzmanlar tarafından proses öncesi ve sonrasında kontrol edilerek, her aşamada laboratuar kontrollerinden geçirilmekte, uluslar arası standartlarda el değmeden hijyenik olarak paketlenip tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.