Perşembe, Temmuz 14, 2011

BETEK BOYA İŞ BAŞVURUSU

BETEK BOYA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Betek Boya , en bilinen boya markalarından biri olan Filli Boya'nın da üreticisidir. Bu sayfada firmanın işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfanın sonunda yer alan bağlantıdan online iş başvurusu yapabilirsiniz.

Betek Boya İşe Alım Süreci

Filli Boya’da işe alım sürecinin maksadı, üstlenecekleri pozisyonun gerekliliklerini en iyi biçimde yerine getirecek, firmanın yapısıyla uyum göstererek firmaya sağladığı katkıyı devamlı arttırabilecek bireylerin firmaya kazandırılmasıdır.

Filli Boya’ya başvurular e-posta, web sitesi, firma personelinin ya da danışman firmaların tavsiyeleri gibi farklı kaynaklardan iletilebilir. İletilen bütün başvurular Betek İnsan Kaynakları başvuru veritabanına işlenir. Bütçe dahilinde oluşan açık pozisyonlar olduğu zaman bu başvurular değerlendirilir.

Adaylarla ilk görüşme İnsan Kaynakları Departmanı tarafından gerçekleştirilir. Bu görüşmenin sonucunda aranan niteliklere sahip olduğu belirlenen adaylar ilgili bölüm yöneticisiyle yapılacak ikinci görüşmeye davet edilir.

Her iki görüşmede de olumlu bulunan adaya İnsan Kaynakları tarafından iş teklifi yapılır.
Görüşmeleri olumsuz sonuçlanan adaylara bilgilendirme mektubu gönderilir ve özgeçmişleri oluşabilecek başka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere bir yıl süreyle veritabanında saklanır.


ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.