Pazar, Temmuz 17, 2011

BEYTEKS TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

BEYTEKS TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Firmamız 1993 senesinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde kurulmuştur. 1993 senesinde Ceyhan'da iplik üretimine başlayan Beyteks Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, en başında Üretimde Kalite ve Müşteri Memnuniyeti ilkesini temel ilke kabul ederek hızla büyümüş ve bu tarihte yürürlüğe giren teşvik kanunları gereği 2005 yılının sonundan itibaren yatırımlarını Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine yönlendirmiştir.

Halen Üretim çalışmalarına, Ceyhan ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki iplik üretim tesislerinde devam eden şirketimiz. Rekabetçi Fiyat Politikası, Üretimde Kalite, çevreye ve  insana verdiği değer ve katkı ile Ülkemizin en seçkin iplik üretim tesislerinden birisidir.

Beyteks Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; bu gün itibarıyla, Open-End iplik, Ring iplik, Penye ve kadre üretimi gerçekleştirilmektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.