Cumartesi, Temmuz 09, 2011

BORUSAN İŞ BAŞVURUSU

BORUSAN İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Borusan Otomotiv'in işe alım süreci hakkında detaylı açıklamaların yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. Ayrıca online iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.


Borusan Otomotiv personeli temsil ettikleri elit markaların bir parçası olduklarını daima hissederler. Üretken, yenilikçi ve çevreye saygılı bir dünya yaratma isteği içindeki yüksek motivasyonlu çalışanlar, son derece modern ve en üst standartlarındaki çalışma imkanlarına sahiptir. Firma da çalışanlarının beklentilerini gözeterek, hayat standartlarını arttırmaya çalışır.

Borusan Otomotiv, Yetkili Satıcılar ve Yetkili Servisler teşkilatında görev alan 1000'e yakın elemana birer birey olarak önem verilir. Perakende satış ve satış sonrası hizmette 25 senelik deneyimi ile Borusan Otomotiv, Yetkili Satıcılar ve Yetkili Servisler, iyi eğitimli ve yetkin teknik eleman kadrosuyla Türkiye'nin otomotiv sektörünün en kaliteli teknik desteğine sahip, lider bir gruptur.


Üstter yer alan bağlantıdan firmaya online iş başvurusu yapabilirsiniz. Firma tüm iş başvurularını internet kanalıyla kabul etmektedir.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.