Pazar, Temmuz 17, 2011

Bossa İş Başvurusu

Bossa İş Başvurusu

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Bossa'nın işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.

Firma Hakkında
Firma, çevreye olan hassasiyeti ile sektöründe öncü kumaş imalatçısı olma pozisyonunu eş zamanlı götürerek zoru başarmanın kıvancını yaşamaktadır.

Dört üretim tesisi ile faaliyetini devam ettiren firmada, ortak çevre yönetimi anlayışı ile tüm tesislerinde çevre mevzuatı şartları yerine getirilmekte ve çevre performansı devamlı geliştirilmektedir.



Bossa İş Başvurusu Yapın

Firmaya iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, özgeçmişlerini kariyer@bossa.com.tr adresine gönderebilir.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.