Pazartesi, Temmuz 18, 2011

BOYÇELİK İŞ BAŞVURUSU

BOYÇELİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Firmanın iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.

Firma Hakkında

62 bin metrekare kapalı , 50 bin metrekare açık olmak üzere, toplam da 112bin metrekare’lik alanda faaliyet gösteren Boyçelik, Boru- Profil ve Tel-Yay olmak üzere 2 işletmede 430 personelle faaliyet göstermektedir.

Boru-Profil işletmesinde imalatı gerçekleştirilen boru,profil ve levha sac ürünleriyle Mobilya; Otomotiv,Beyaz eşya, ve İnşaat sektörlerine, Tel-Yay işetmesinde üretilen Çelik tel, Bonel yay, LFK(Cossiflex)yay, SL(Super Lastic)yay ,Torba yay, Off-Set yay ve yay karkasları ve S yay ile Mobilya ve Tekstil sektörlerine hizmet vermektedir.
  
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere ABD, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri nezdinde toplam 42 ülkeye ihracat yapan Boyçelik, 2009 senesinde Boru-Profil üretim kapasitesini yıllık 100.000 Ton’a ,Çelik-Tel üretim kapasitesini 60.000 Ton’a çıkarmıştır.

Şirket Avrupa kalite normlarında üretim gerçekleştirmekte olup kalitesiyle ön plana çıkmış ve bu nedenle tercih edilir hale gelmiştir.TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi, TSE-ISG-OHSAS-TS 18000 İşçi Sağlığı İş Güvenliği Yönetim Sistemi ve ürün yelpazesinin gerektirdiği TSE kalite standartlarıyla beraber alanında söz konusu bütün kalite standartlarına sahiptir.
  
İmalatın hammadde girdisinden nihai ürün sürecine kadar takip edilmesi ve bütün operasyonları kapsayan ERP sistemi firmanın en mühim yatırımlarından birisidir. ERP sistemi olarak 2008 senesinde seçilen SAP sistemi aynı yıl kullanıma alınarak başarıyla uygulanmaktadır.

4 yıllık genç bir Firma olmanın dinamizmiyle, bünyesinde bulunduğu Boydak Holding tecrübesini birleştiren şirket 2009 senesinde teknolojiye 6 milyon dolar yatırım yapmıştır.

 2009 yılı Fortune listesinde ilk 500 şirket arasında 331. ve Kayseri’de kurumlar vergisi sıralamasında da 13. olmuştur.Boyçelik , küresel krize rağmen 2009 senesinde %13 büyümüştür.ISO tarafından hazırlanan ankette 2007 senesinde 439. sıradan 2008 senesinde 359.sıraya 2009 senesinde ise 306.sıraya yükselerek başarısını devam ettirmektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.