Cumartesi, Temmuz 16, 2011

Cargill İş Başvurusu

Cargill İş Başvurusu

Cargill, gıda, tarım,risk yönetimi ve endüstriyel ürünler alanlarında üretim ve ticaret yapan uluslararası bir şirkettir. 1865 yılında kurulan şirketimizin bugün 66 ülkede, 131.000 çalışanı bulunmaktadır. Cargill, işbirliği ve yenilikçi uygulamalarıyla müşterilerinin başarılı olmasına katkıda bulunmaktadır ve global bilgi ve tecrübemizi, faaliyet gösterdiğimiz her yerde ekonomik, çevresel ve sosyal konulardaki zorlukların aşılmasına yardımcı olmak amacıyla kullanmaktayız.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.