Pazar, Temmuz 17, 2011

CİMPOR YİBİTAŞ İŞ BAŞVURUSU

CİMPOR YİBİTAŞ İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

CIMPOR, (Cimentos de Portugal) Merkez Ofisi Portekiz'de bulunan uluslararası bir çimento grubudur. Temel faaliyet alanı çimento olmakla birlikte beton, agrega ve harç üretim ve pazarlama alanlarında da çalışmaktadır. CIMPOR 1976 senesinde, devlet tarafından kurulmuştur. 1991'de halka açık bir anonim şirkete dönüştürülmüştür. 1992'de uluslararası açılım başlatılmış ve İspanyol holding şirketi olan "Corporacion Noroeste S.A." alınmıştır. Yine 1992 senesinde "Jump Project" ismiyle toplam kaliteyi hedefleyen stratejik plan uygulamaya konulmuştur. 1994 senesinde ülkede uygulanan özelleştirme faaliyetinin ilk aşamasında CIMPOR'un %20 'si satılmıştır. Bunun anlamı CIMPOR'un 14,000 yeni hissedarı var demektir. Yine aynı yıl Mozambik çimento şirketinin %51'i satın alınmıştır. 1996 senesinde özelleştirme kapsamının ikinci adımında bu kez CIMPOR'un %45'i satılarak 80,000 iştirakçi ile yoluna devam etmiştir. Aynı yıl Fas çimento şirketi "Asment de Témara"nın %55 çoğunluk hissesi de elde edilmiştir. 1997'de Brezilya çimento pazarına satın alma yolu ile girilmiştir. 1998'de özelleştirme sürecinin üçüncü aşamasında CIMPOR'un %25'i satılmıştır. Bunun anlamı, şimdi 500,000 hissedarıyla CIMPOR'un %90'ının özelleştirilmiş olmasıdır. Aynı yıl Tunus pazarına girilmiştir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.