Pazar, Temmuz 17, 2011

CMS JANT İŞ BAŞVURUSU

CMS JANT İŞ BAŞVURUSU


Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan CMS Jant'ın işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.

CMS Jant ve Makina Sanayi A.Ş'nin kurucusu Tonguç Ösen'in en büyük amacı otomotiv yan sanayi sektörüne yatırım yapmaktı. Tonguç Ösen bu amacının ilk adımını 1955 senesinde ortağı ile birlikte Türkiye'nin ilk alüminyum kalıp döküm firmasını kurarak gerçekleştirdi. Türkiye'nin en büyük jant imalatçısı ve jant ihracatında lider olan firmanın temelleri ise 1980 senesinde CMS Jant Ve Makina Sanayii A.Ş.'nin İzmir'de kurulmasıyla atıldı.

1985 senesinde Ford Türkiye ve Fiat Türkiye için alüminyum alaşımlı jant imalatına başlayan CMS, günümüzde en son teknoloji ve yeniliklerin uygulayıcısı olarak "Hafif Metal Jant" sektöründe dünyanın önde gelen jant üreticilerinden biri olarak yerini koruyor.

CMS JANT İŞ BAŞVURUSU YAPIN

İnsan Kaynakları ile ilgili yazışmalarınız için :

insankaynaklari@cms.com.tr


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.