Cumartesi, Temmuz 09, 2011

CP PİLİÇ İŞ BAŞVURUSU

CP PİLİÇ İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en büyük tavuk üreticilerinden CP Piliç'te çalışmak isteyenlere yönelik bilgilendirme sayfasıdır.


CP Türkiye, ulaştığı başarı ve istikrar seviyesine, personelinin üstün çaba ve performansı ile geldiğinin bilincinde bir şirket. 2500 civarında çalışanı olan büyük bir  takım olarak çalışan şirket ayriyeten kontratlı çalışılan yüzlerce yetiştiriciye istihdam olanağı sağlamaktadır.

Bu sebeple personelini, "seçme-yerleştirme" aşamasının en başından şirkete alıncaya değin ciddi ve yoğun bir süreçten geçiriyor. İşe aldıktan sonra da bir oryantasyon ve geliştirme programına tabi tutuyor.

Firma gelecekteki iş ve gelişim planlarını yaparken, bunu şirket-içi olarak uygulamakta oldukları Performans Yönetimi sistemi ile de ilişkilendiriyor. Amaçlara dayalı olarak çalışmakta olan performans yönetimi sistemi firmayı neleri iyi yaptığı, neleri de daha iyi yapması gerektiğini gösteriyor. "Daha iyileri yapmak" için eğitim ve gelişim etkinlikleri düzenliyor.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman kurumun insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu açılacak.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

3 yorum:

  1. Adsız3:26 ÖS

    slm adm ramazan çetin sızınle calısmak ıstıyrm 1988 yıl dogmluyum cankırıda oturmaktayım 7 yıldır market sektorunde calısmaktayım sızınle çalısmak ıstıyom kasıyer karkuteri kasap tecubem var tesekkul ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Adsız3:32 ÖS

    adm ramazan cetın sıznle calısmak ıstıyorum 7sene market sektorunde calısmaktayım sznle calısmak ıstıyorm cankırıda yasıyorum 05388649654

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.