Perşembe, Temmuz 14, 2011

Datateknik İş Başvurusu

Datateknik İş Başvurusu

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Datateknik işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

Kurulduğu 1989 senesinden bugüne, sürekli büyüyen ve bilişim sektörünün önde gelen sistem entegratörlerinden olan Datateknik, Kamu, Savunma, Telekom ve Eğitim alanlarında ülkemizin gelişimine katkı sağlayan önemli projelere ve başarılara imza atmıştır. Datateknik, 2011 yılından itibaren AR-GE ve innovasyona verdiği önemi arttırarak Türkiye’nin lider çözüm ve hizmet sağlayıcısı şirketi olma vizyonu ile yoluna devam etmektedir.

Datateknik, Cisco, EMC, Exper, Fujitsu, HP, IBM, Intel, Intermec, Juniper, Microsoft, Oracle-Sun, Sony, Vmware gibi üreticilerin Türkiye’deki önde gelen iş ortaklarındandır ve bu firmaların ürettiği güncel teknolojiyi yetkinlikleri ile birleştirerek müşterilerine anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Çalışmalarını yenilik, kalite ve girişimcilik anlayışıyla sürdüren ve tüm Türkiye çapında 300’den fazla noktada yüksek hizmet kalitesi sunan Datateknik, ISO 9000, ISO 14000, ISO 20000 ve ISO 27001 sertifikalarına sahiptir.

Datateknik İş Başvurusu Yapmak İçin Tıklayın.

Üstteki sayfadan açık iş pozisyonlarına bakabilir ve online olarak başvurabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.