Çarşamba, Temmuz 20, 2011

DATİ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

DATİ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin genel tanıtımı,insan kaynakları ve kariyer politikası ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Sayfamızda iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.

Holding Hakkında


24. 12. 2004 tarihinde kurulan Dati-Denizciler Ataköy Turizm ve İnşaat A.Ş. özelleştirilme ihalesine girdi ve ihale 199. 097. 925 USD’lik (261.664.174.05YTL) teklifle şirketin lehine sonuçlandı. İhalenin olumlu sonuçlanması üzerine Dati Denizciler Ataköy Turizm ve İnşaat A.Ş’nin kurucuları Deniz Ticaret Odası üyelerine bir çağrıda bulunarak, meslektaşlarını şirketin ortaklığına davet ettiler. Bu çağrıya çok sayıdaki üye olumlu yanıt verdi. Dati A.Ş. , çok ortaklı yapısıyla, 140,2 milyon YTL ödenmiş sermayesi ile Ataköy Şirketler Grubu , Ataköy Turizm A.Ş., Ataköy Otelcilik. A.Ş. ve Ataköy Marina A. Ş.’nin önce Vakıfbank’a ait hisselerini sonra da Özelleştirme İdaresi’ne ait hissesini devraldı. 

Tarih 1 Mart 2005’i gösterdiğinde bu firmaların yönetimi de Dati - Denizciler Ataköy Turizm ve İnşaat A.Ş, ye devrediliyordu. Yönetim Kurulu’nun bundan sonraki hedefi Dati’nin unvanının Dati Yatırım Holding A.Ş. olarak değiştirilmesiydi. 13 Temmuz 2005 tarihli Genel Kurul'da unvanın Dati Yatırım Holding A.Ş. olması onaylandı. Bu tarih de kayıtlara DATİ Yatırım Holding A.Ş.' nin ‘doğum günü’ olarak geçti.
Dati Yatırım Holding A.Ş. bundan sonraki dönemlerde bağlı şirketler ve iştirakleriyle turizm ve denizcilik sektöründe yeni hamlelerde bulunmaya hazırlanıyor.


Üstte bulunan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com’un adı geçen kurum/şirketler ile bağlantısı yoktur.Sitemiz sadece iş başvuru sayfalarını kategorik olarak bir araya getiren bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.