Çarşamba, Temmuz 20, 2011

DEDEMAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

DEDEMAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin genel tanıtımı,insan kaynakları ve kariyer politikası ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Sayfamızda iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.

Holding Hakkında

"1918 Dedeman Topluluğu'nun temeli atılıyor. Mehmet Kemal Dedeman, babasının vefatı nedeniyle 15 yaşında, Kayseri Kapalıçarşı'daki dükkanın idaresini devralıyor. Kayseri'de başlayan ticaret hayatı, önce İzmir ardından Ankara'da başarıyla devam ediyor. 

1933 İnşaatçılık girişimi başarıyla sonuçlanıyor. Cumhuriyet'in 10. yılı kutlamalarında, Atatürk'ün nutkunu okuyacağı platformun yapımını Mehmet Kemal Dedeman üstleniyor. İlerleyen yıllarda devlet için birçok taahhüt işini gerçekleştiren Mehmet Kemal Dedeman, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin imarına katkıda bulunuyor. 1947 Madencilik sektörüne giriş. İlk olarak, Kayseri'nin Pınarbaşı kazasına bağlı Toruntepe Bölgesi'ndeki krom yataklarında madencilik çalışmaları başlıyor. 1961 Dedeman Madencilik A.Ş. 60.000 ton/yıl kapasiteli Toruntepe Konstantratör Tesisi'ni kuruyor. 1966 Turizmde ilk adım atılıyor. 6 Haziran 1966'da dönemin en modern ve en konforlu oteli, Dedeman Ankara 119 oda ile açılıyor. Türkiye'nin turizm potansiyelini ve bu alandaki eksiklikleri gören Dedeman, otelcilikte sağladığı tecrübeyle Topluluğun ağırlıklı olarak turizme yönelmesini sağlıyor. 1982 Beş yıldızlı Dedeman İstanbul, kentin en büyük otellerinden biri olarak, Esentepe'de, Temmuz 1982'de açılıyor. 
1983 Kurumsal yapılanma hareketi yeni bir ivme kazanıyor. Mehmet Kemal Dedeman'ın şahıs işletmeleri şeklinde devam eden faaliyetleri, anonim şirkete dönüştürülüyor. Ocak 1983'te Dedeman Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruluyor. 

1989 Dedeman Antalya ve Dedeman Cappadocia otelleri hizmete giriyor. 1990 Turizmi ana sektör olarak belirleyen Dedeman, bu alanda çeşitlenme ve entegrasyonu başarıyla gerçekleştiriyor. "


Üstte bulunan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurum/şirketler ile bağlantısı yoktur.Sitemiz sadece iş başvuru sayfalarını kategorik olarak bir araya getiren bir blogdur.

1 yorum:

  1. Adsız1:28 ÖS

    TRANSMİKSER DAMPERLİ KAMYON HİYAP TIR VS.GİBİ ARAÇLARI BÜYÜK BİR USTALIKLA KULLANA BİLİRİM.E+D+G EHLİYTE SAHİBİ.SRC+PİSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİBİM.14YILLIK PROFESYONELLİKLE YOL.BARAJ HARFRİYAT İŞLERİNDE.ÇALIŞTIM.ÇALIŞTIĞIM FİRMALAR SOYAK BETON OYAK BETON KAĞITHANE DOLMABAHÇE BOMANTİ TÜNELLERİNDE.YILDIZ HOLDİNK ETİ GÜMÜŞ FAB.KÜTAHYA.ÇELİKLER HOLDİNK SEYİTÖMER ŞANTİYESİNDE.ÖZDOĞU İNŞ.KIRKA ETİBOR İŞLETMELERİ ŞANTİYESİNDE VS.ÇALIŞTIM.BU TECRÜBELERİMİ SİZİN ŞİRKETLERİNİZ BÜNYESİNDE KULLANMAKTAN ONUR DUYARIM.SAYGILARIMLA.05382623441.05412623441.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.