Pazartesi, Temmuz 18, 2011

DEMİR EXPORT İŞ BAŞVURUSU

DEMİR EXPORT İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.
Firma Hakkında
Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri üretimini sürdüren Demir Export A.Ş., sonraki yıllarda baz metallerden çinko, kurşun, gümüş, bakır cevheri konsantreleri ve ayrıca parça ve konsantre olmak üzere krom cevheri üretimine de başlamıştır.
Yaygınlaşan bu üretim faaliyetlerinin yanı sıra, Şirketimiz bugün cevher zenginleştirme, taahhüt madenciliği, etüt - arama ve proje çalışmaları gibi madencilik sektörü kapsamına giren diğer alanlarda da önemli bir konuma sahiptir.
Demir Export A.Ş., üstün deneyimi, yetenekli uzman kadrosu, modern teknolojiye sahip makina parkı ve donanımı ile ülkemiz madenciliğinin önde gelen kuruluşlarından biridir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.
*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.