Pazartesi, Temmuz 25, 2011

DİASA İŞ BAŞVURUSU

DİASA İŞ BAŞVURUSU

İndirim marketlerinden Diasa'nın işe alım süreci hakkında açıklamaların yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.



Diasa Hakkında 
Diasa'nın fiziksel büyüme stratejisini yönlendiren ve yeni açılacak mağazaların hangi noktalarda bulunması gerektiği konusunda fizibilite faaliyetlerini yürüten departmandır. Faaliyet gösterdiği bütün yerleşimlerde maksimum pazar payı elde edilmesine imkan sağlayacak biçimde mağaza açılmasını sağlar. Alakalı noktalarda mağazaların kiralanması, resmi kurumlarla işlemlerin yürütülmesi ve teknik ekiplerce mağaza içi tadilatların yönetilmesi konularında çalışmaktadır.

Hırslı, ikna ve iletişim becerileri güçlü takım üyelerinden oluşan Ticaret departmanı pazarlama faaliyetlerini, tedarikçi firmalarla satınalma anlaşmalarını, pazar analizlerini, kalite kontrol ve reklam çalışmalarını yürüten enerjik bir ekiptir. Özellikle DIA markalı ürünlerin oluşturulması sürecinde gıda ve kimya mühendisleri görev almaktadır.

3000'i aşkın çalışanımıza daha iyi hizmet verebilmek için işe alım, eğitim, personel özlük ve ücretlendirme birimleri çalışanlarımızın ihtiyaçlarına yönelik titiz ve özenli çalışmalarını sürdürmektedir. 

Mağaza çalışanlarının işe alım ve eğitimleriyle ilgili faaliyetleri yürüten, akademi gibi işleyen merkezleri bulunmaktadır. Bu merkezlerde adaylara market ortamı yaratılmış özel sınıflarda hem teorik hem pratik eğitimler verilmektedir. Bu eğitimlerin ardından yalnızca başarılı olan adayların iş girişi yapılmaktadır. 

DİASA İŞ BAŞVURUSU YAPIN


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Diasa'ya iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.