Çarşamba, Temmuz 20, 2011

DOĞAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

DOĞAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin genel tanıtımı,insan kaynakları ve kariyer politikası ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Sayfamızda iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.

Holding Hakkında

10 uluslararası grupla stratejik ortaklığı bulunan Doğan Grubu 18 ayrı ülkede faaliyet göstermektedir. Her açıdan Türkiye için örnek teşkil eden Grubun 1960'larda başlayan yatırımları Türkiye'nin en büyük ulusal petrol dağıtım şirketine ve medya liderliğine kadar uzanmıştır. Doğan Grubu doğrudan iştirakleri, stratejik ortaklıkları ve ticari temsilciliklerindeki 25 bine yaklaşan insan kaynağı ile Türkiye'nin hemen her noktasında geniş bir ürün yelpazesinde tüketicisine hizmet vermektedir.

Doğan Holding, teknolojiyi ve modern yönetim uygulamalarını ürün-hizmet döngüsünün her aşamasında etkin olarak kullanmaktadır. Hedefi, paydaşları için artan oranda katma değer üretmek olan Doğan Holding gerçekleştirdiği üretim ve ticari faaliyetlerin tümünde kurumsal yönetimin ve etik değerlerin örnek bir uygulayıcısıdır.

Doğan Holding'in kurumsal stratejisinin temel değerlerini; yenilikçilik, tutarlılık, esneklik, şeffaflık, kalite, sosyal sorumluluk, müşteri odaklılık, ekip çalışması oluşturmaktadır.

Doğan Holding, odaklandığı enerji ve medya sektörleri başta olmak üzere, tüm faaliyet alanlarında girişimciliği, saygınlığı ve gücü ile öne çıkmakta ve müşterilerinin hayatında fark yaratma hedefi ile hareket etmektedir.
Doğan Şirketler Grubu'nun 8 şirketinin hisse senedi İMKB Ulusal Pazarı'nda işlem görmektedir.


Üstte bulunan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurum/şirketler ile bağlantısı yoktur.Sitemiz sadece iş başvuru sayfalarını kategorik olarak bir araya getiren bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.