Cumartesi, Temmuz 16, 2011

DOĞUŞ ÇAY İŞ BAŞVURUSU

DOĞUŞ ÇAY İŞ BAŞVURUSU


1985 senesinde bir aile firması olarak kurulan Doğuş Grup, ilk yatırımını çay sektöründe gerçekleştirdi. Çay ile başlayan çalışma alanı sonraki senelerde şeker ve konserve faaliyetleri ile sürdü.

İleriyi görebilmek, değişen tüketici tercihleri karşısında doğru stratejiler belirleyip beklentilerin üzerinde mamüllerle piyasada bulunmak ve prensipleri doğrultusunda gelişmek, kurulduğu seneden bu yana Doğuş Grup`un, temel yapı taşlarını meydana getirdi. Bu yapı taşları ile inşa edilen tesislerde, Doğuş Markası altında üretilen ürünler, kendi kategorilerinde lider markalar içinde yer almakta.

Doğuş Grup`un ilk girişimi olan Doğuş Çay, Türkiye`de özel kuruluşlara üretim izni verilmesi ile birlikte başladı. İlk olarak dökme çay ile başlayan yatırımlar, ilerleyen yıllarda poşet çay, yeşil çay ve bitki meyve çayları üretimleri ile devam etti. Yüksek hedefleri doğrultusunda, standartlarını da yüksek tutan Doğuş Çay, 2000 yılından itibaren TSE, ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerini aldı. AB normlarındaki hijyenik tesislerde, el değmeden üretilen ve sürekli laboratuar testlerinden geçirilen ürünler, Türk damak tadına uyan lezzeti, ideal rengi ve kendine özgü kokusuyla raflarda yer almakta. Rize`de 5 adet çay işleme ve Ordu`da 1 adet çay paketleme fabrikası ile yıllık 35.000 ton üretim kapasitesine sahip Doğuş Çay; yeniliklere hızla uyum sağlayan dinamik yapısı ve sürekli yükselen grafiği ile özel sektörün lider markası oldu.

1994 senesinde alınan bir kararla, çay kategorisini desteklemek ve ürün portföyünü genişletmek amacıyla Doğuş Şeker üretimine başlandı. Halen ISO 22000 ve ISO 9001 belgelerine sahip, Eskişehir ve Gebze paketleme fabrikalarında, el değmeden üretilen Doğuş Şeker, sektörde ilk iki marka arasında yer almakta.






*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.