Pazartesi, Temmuz 18, 2011

DURAK FINDIK İŞ BAŞVURUSU

DURAK FINDIK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Firmanın iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.

Firma Hakkında
Durak Fındık, temelleri 1960'lı senelerde değerli büyüğümüz Mehmet Ali DURAK tarafından atılmış bir aile şirketidir. Firma kısa zamanda büyümüş ve 1967 senesinde yurtdışına fındık ihracatına başlamıştır. Dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinerek kuruluşundan günümüze kadar devamlı bir gelişim göstermiş ve kendi faaliyet sektöründe, gerek  yurtiçi ve gerekse yurtdışında tanınan, saygın bir firma olmayı başarmıştır.

Firma şu anda Doğu Karadeniz bölgesinde iki ve Batı Karadeniz bölgesinde bir tane olmak üzere toplam üç tane büyük fındık kırma tesisine ve Adapazarı ili Hendek ilçesinde bulunan bir fındık işleme tesisine sahiptir. Fındık kırma tesisleri 11.180 metrekare si kapalı olmak üzere toplam 36.070 metrekare lik bir alan üzerine kurulmuş olup yıllık toplam iç fındık üretim kapasitesi 27.780 tondur. Fındık işleme tesisisi ise 8.500 metrekare si kapalı olmak üzere toplam 41.105 metrekare lik bir alan üzerine kurulmuş olup yıllık üretim kapasitesi 14.481 ton işlenmiş fındıktır. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.
*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.