Pazartesi, Temmuz 18, 2011

ECZACIBAŞI-BAXTER İŞ BAŞVURUSU

ECZACIBAŞI-BAXTER İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.
Firma Hakkında
Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri San. ve Tic. A.Ş., 'İçinde bulunduğu pazarlarda insanların sağlık standartlarını sürekli olarak yükseltmek' temel amacı doğrultusunda, kritik hastalıkların tedavisi için dünya standartlarına uygun kalitede ürün ve hizmetler sunan öncü bir kuruluştur. 

Türkiye'de, alanındaki en yüksek kapasiteye sahip modern tesislerinde, yaşamsal önem taşıyan parenteral solüsyonlar ve setler ile kronik böbrek yetmezliği tedavisinde kullanılan ürünler başta olmak üzere 124 çeşit ürünün üretimini gerçekleştirmekte olan kuruluşumuz, ürün portföyünün genişliği açısından Baxter'in dünyadaki 64 üretim tesisi içinde tek olma özelliğini taşımaktadır. Ayrıca, kan hastalıkları gibi diğer kritik hastalıkların tedavisinde kullanılan ve üretimi yüksek teknoloji gerektiren ürünler öncelikli olmak üzere 271 bitmiş ürün de kuruluşumuz tarafından ithal edilerek kullanıma sunulmaktadır. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.
*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

1 yorum:

  1. Adsız3:58 ÖÖ

    Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.