Perşembe, Temmuz 14, 2011

ECZACIBAŞI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ECZACIBAŞI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Eczacıbaşı Holding Türkiye'nin en eski ve en büyük holdinglerinden biri. Gruba ait sayısız şirket mevcut. Bu sayfada Eczacıbaşı Holding'in işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.


Eczacıbaşı Holding Hakkında
Dr. Nejat F. Eczacıbaşı tarafından 1942 senesinde temelleri atılan Eczacıbaşı Grubu, endüstri alanındaki ilk girişimini, 1952 senesinde İstanbul’da kurulan Türkiye’nin ilk modern ilaç fabrikası ile gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı günümüzde, esas olarak yapı ürünleri, sağlık, tüketim ürünleri alanında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşları topluluğudur. Grup yapısında, bu ana sektörler haricinde finans, bilgi teknolojileri, kaynak teknolojileri, madencilik ve gayrimenkul geliştirme alanında etkinlik gösteren kuruluşlar da yer alıyor.

Grup, dünyanın tek çatı altında toplanmış en büyük seramik sağlık aletleri fabrikalarından birine sahip bulunuyor. Temizlik kağıtları pazarında ise Türkiye'de liderliği elinde tutuyor.

Topluluğun sermayesi halka açık kuruluşlarını EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. oluşturuyor.

Eczacıbaşı, yedisi yabancı ortaklı olmak üzere toplam 39 kuruluşu, 10.100 çalışanı ve 2010 senesi sonu itibariyle 2,1 milyar Avro cirosu ile Türkiye'nin önde gelen sanayi toplulukları arasında yer alıyor.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa Eczacıbaşı Holding'in resmi İK sitesi olan Eczacibasikariyer.com'dur. Bu sayfada CV'inizi oluşturabilir gruba ait şirketlere iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca genel başvuru da yapabilirsiniz.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.