Pazartesi, Temmuz 18, 2011

ELİF PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

ELİF PLASTİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında

Kurulduğu 1972 senesinden bu yana Fleksibl Ambalaj sektöründe faaliyet göstermekte olan Elif Plastik 2005 senesinde, mevcut üç fabrikasını 50 bin m2 lik modern tesislerinde tek çatı altında birleştirmiştir. Tasarımı, altyapısı, üretimde sahip olduğu ileri teknoloji ve ölçeği ile kendi alanında dünyanın en önde gelen üretim tesislerinden biri olan fabrikasının üretim kapasitesi 45 bin ton/yılı aşmıştır. 

Yenilikçi yönetim anlayışı, 530 kişilik profesyonel kadrosu, müşteri ve tedarikçilerinden oluşan bütünlüğün yarattığı sinerji ve dinamizm ile her geçen gün gelişen ve güçlenen Elif Plastik, 1995 senesinden bu yana Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde bulunmaktadır.


Yerel ve global anlamda birçok seçkin markaya hizmet veren Elif Plastik üretiminin %50’ sini  Avrupa’dan Amerika’ya, Orta Asya’dan Orta Doğu ve Afrika’ya uzanan geniş coğrafyada 40’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.
 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.