Çarşamba, Temmuz 20, 2011

ENKA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ENKA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük kariyer bloğu ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Holding Hakkında

1990’lardan sonraki senelerde, ENKA, operasyonlarını dünyanın değişik bölgelerine doğru genişletmeyi sürdürmüştür. 1993’ten başlayarak, ENKA, ortak girişim partneri Bechtel şirketi ile beraber, Kazakistan’da, Tengiz Petrol Sahalarının geliştirilmesi için çeşitli projelere dair bir dizi sözleşme imzalamıştır. 

1990’ların başında ENKA, Rusya’da uzun süreli ilişkiler kurma isteğini doğrulamış ve Mosenka ve Moskva Krasnye Holmy adında, Moskova’daki ofis ve yerleşim binalarını geliştirmek ve yönetmek için iki anonim şirket kurmuştur. 

ENKA şu anda Rusya’da, birçok global şirkete yerel merkez ve tesis sunan, 318.500 m2 ofis alanına ve 230.000 m2 alışveriş merkezine sahiptir ve bunların yönetimini de üstlenmiştir.  

Bu verimli dönem esnasında Rusya’da, birçok hastane, konut kompleksi, alışveriş merkezi, ofis binası ve endüstriyel fabrika projeleri yanı sıra Beyaz Saray ve State Duma binalarının yenileme işleri gibi prestijli sözleşmeler de gerçekleştirmiştir.
1997’de grup şirketlerinden Ramenka, Moskova’daki ilk alışveriş merkezi ve süpermarketi açmıştır. Şu anda Rusya’da Ramenka’nın sahip olduğu ve işlettiği süpermarket, hipermarket ve alışveriş merkezlerinin sayısı 63’tür. Günlük toplam 135.000’den fazla müşteriye hizmet verilmektedir. 

2000 yılında 1.400-MW Bursa Doğalgaz Ateşlemeli Kombine Çevrim Elektrik Santrali tamamlanmış ve işletmeye alınmıştır. 


Bu dönemdeki başlıca projeler arasında Hırvatistan’daki Bregana-Zagreb-Dubrovnik Otoyolu, Etiyopya’daki Messebo Çimento Fabrikası ve Türkiye’deki Afşin Elbistan-B Termal Elektrik Santrali bulunmaktadır. 


3.854 MW Gebze, Adapazarı ve İzmir Doğalgaz Ateşlemeli Kombine Çevrim Elektrik Santralleri Intergen-ENKA ortaklığı ile Türkiye’de yap-işlet-devret programı altında gerçekleştirilmiş en büyük özel sektör yatırımıdır. Bu üç elektrik santrali, 2002 ve 2003 yıllarında faaliyete geçmiştir. 


2002 – Bugün

Dünyadaki dikkate değer ilerlemesine ek olarak, ENKA'nın Rusya’ya verdiği önem, büyük başarılar, ödüller ve itibarıda beraberinde getirmiştir.
Bugüne kadar ENKA, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda, binalar, hastaneler, endüstriyel fabrikalar, petrol ve gaz projeleri olmak üzere 130’dan fazla proje tamamlamıştır. 

ENKA ortağının desteği ile tamamlamış olduğu enerji yatırımlarından yılda yaklaşık 30 milyar kw/saat elektrik üretmektedir. 

ENKA'nın uluslararası inşaat projeleri, 7 milyar ABD doları aşan birikmiş iş kaydı ile gelecek için büyüme lokomotifi olmaya devam etmektedir. Bunlar arasında Romanya'daki mega-otoyol projesi, Umman’daki yeni kent oluşumu projesi, Moskova’nın Sheremetyevo Havaalanı'ndaki yeni terminal projesi, Ukrayna, Donetsk’teki futbol stadyumu projesi, Rusya, St. Petersburg’taki Toyota araba fabrikası projesi ve Rusya, Sakhalin Adası'ndaki petrol sahası altyapı projesi bulunmaktadır.


Üstteki bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin kurumsal websitesinin insan kaynakları sayfasının iş başvurusu bölümü açılacak. Açılan bu sayfadaki iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.Form ile online iş başvurusu yapabilmek için üyelik isteniyor.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurumlar/şirketler ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.