Pazar, Temmuz 10, 2011

ERCİYAS İŞ BAŞVURUSU

ERCİYAS İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş.'de çalışmak isteyenlere yönelik bilgilendirme sayfasıdır.

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş., spiral kaynaklı çelik boru imal etmek maksadıyla 1990 senesinde İzmit'de kurulmuştur. Gelişim sürecinde ortaya çıkan gereklilik sebebiyle daha sonra en son teknolojiyle donatılmış olan 110.000 m² arsa üzerinde 30.000 m² si kapalı alana sahip Düzce fabrikasına taşınmıştır.

Erciyas, 1999'un başlarında, API 5L ve ISO 9001 sertifikalarının kullanım hakkı doğrultusunda hem ürün yelpazesine petrol ve doğal gaz borularını katmış, hem de kalite sistemini geliştirmiştir. Buna bağlı olarak, kısa bir süre zarfında Türkiye'nin önde gelen spiral kaynaklı çelik boru üreticilerinden birisi haline gelen Erciyas bugün de, Dünyanın lider üreticileri arasında yer almaktadır.

Hali hazırda yıllık 450,000 ton üretim kapasitesine sahip fabrikamız; Ø323.9 milimetreden Ø4064 milimetreye kadar çapta ve 5 milimetreden 35 milimetreye kadar et kalınlığında olmak üzere, St 37 kaliteden API 5L X100 kaliteye kadar petrol, doğal gaz, su ve kazık boruları üretmektedir.

Ayrıca mevcut bütün Türk ve uluslararası standartlara uygun şekilde her türlü iç ve dış kaplamalarını da uygulama imkânına sahiptir.

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. tarafından üretilen borular, Türkiye ve dünya çapındaki birçok önemli projede kullanılmış olup, halen ülkemiz adına dünya çelik boru pazarındaki payını arttırmak için de gelişimine temposunu düşürmeden devam etmektedir.

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. üretiminin kalitesinin ve yaşama verdiği değerin kanıtı olarak da ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 9001:2008, ISO/TS 29001, EN 10208-2, EN 10217-1, API 5L, APIQR, APIQ1, CE ve AD 2000-W0 belgelerine sahiptir.

ERCİYAS, bir kurumdan daha çok bir ailedir. Felsefemiz, bir aile olup birbirimizi kollamak; böylelikle kimsenin kendisini yalnız ve uzak hissetmemesidir. Dahası, bizler geleceğiniz için sizin kişisel gelişiminize sizden daha çok önem vermekteyiz.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.