Çarşamba, Temmuz 20, 2011

ERDEM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ERDEM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında

1965 senesinden zamanımıza  Dr. Zeynel Abidin Erdem liderliğinde çeşitli sınai ve ticari ürünlerin ithalatı ve pazarlaması alanında faaliyette bulunan şirketlerin bir çatı altında toplanması amacıyla kurulan Erdem Holding; pazarlama, telekomünikasyon, kimya, enerji, inşaat ve yapı malzemeleri, sigortacılık, taşımacılık, turizm ve sosyal hizmetler alanlarında faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biridir.

1978 senesinda ticari faaliyetlerine başlayan ve 1993 senesinden bu yana Türkiye’de GSM sektörüne önemli katkılarda bulunan GENPA’nın çekirdeğini oluşturduğu ERDEM HOLDİNG, 2007 senesi itibariyle çatısı altındaki 17 şirket ve bir vakıfla (Erdem Vakfı) faaliyetini sürdürmektedir. Türkiye ekonomisinin son yıllarda yakaladığı dinamik, yenilikçi ve atılımcı sürece paralel olarak hızlı bir büyüme gerçekleştirmektedir.

Ülkemiz ekonomisinde yaşanan rekabetçi dönüşümün öncü gruplarından biri olan ERDEM HOLDİNG, günümüzde rekabetçi yapının gerekleri olarak öne çıkan ürün ve hizmette toplam kalite ve tüketiciye yönelik yüksek sorumluluk bilinciyle gelişme stratejisini sürdürmektedir.

ERDEM HOLDİNG, genişleyen inşaat, dağıtım ve üretim portföyünün yanı sıra birçok ulusal ve uluslararası kuruluşun temsilciliğini de başarıyla yürütmekte ve kurulduğu günden bu yana, uluslararası işbirlikleriyle ülke ekonomisine yaptığı katkılarla gurur duymaktadır. İşbirliği gerçekleştirdiği kuruluşların her birinin kendi alanında dünyanın önde gelen isimleri arasında bulunması,ERDEM HOLDİNG’İN üzerinde hassasiyetle durduğu bir konudur.

Bu yaklaşım, ERDEM HOLDİNG’İN ülke ekonomisine en çağdaş teknolojik ürünleri kazandırma ve en iyi hizmeti sunma duyarlılığından kaynaklanmaktadır. Grubun temel ilkeleri arasında yer alan, uluslararası standartlarda üretim ve hizmet anlayışı, 1965'ten zamanımıza  kazandığı başarıları geleceğe taşıyacak ve yeni başarılarla güçlendirecek en temel yaklaşımdır. Grup, büyüme stratejisinin zeminini, yeni atılımların yeni yatırımlarla olanaklı olduğu gerçeğine dayandırmaktadır.

Aslolan, ülke ekonomisine katkı ve insanına saygılı hizmet anlayışıdır. Bu anlayış geçmişte olduğu gibi, gelecekte de ERDEM HOLDİNG,‘İ yeni başarılar ve yatırımlar dönemine taşıyacak en temel faktör olacaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.