Salı, Temmuz 05, 2011

EREĞLİ DEMİR ÇELİK (ERDEMİR) İŞ BAŞVURUSU

EREĞLİ DEMİR ÇELİK (ERDEMİR) İŞ BAŞVURUSU
Ereğli Demir Çelik (ERDEMİR) iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. Firmanın insan kaynakları sayfasında aşağıda yer alan bilgiler yer almaktadır.


Erdemir iş başvuru formu, öğrenim düzeyi minimum lise ve dengi okul seviyesinde olanlar tarafından doldurulduğunda değerlendirmeye tabi tutulacaktır.Erdemir iş başvuru formunun doldurulması, iş başvurunuzun kabulü anlamına gelmemektedir.İş başvuru formununun doldurulması, firmayı herhangi bir taahhüt altına sokmamaktadır.Yapacağınız iş başvurusu, genel nitelikte bir başvuru olup niteliklerinize uygun boş pozisyon var ise değerlendirilmeye tabi tutulacaktır.Yapacağınız iş başvurusu, başvuru tarihinizden itibaren 3 sene sonra sistem tarafından otomatik olarak silinecektir. Vereceğiniz bütün bilgiler, firma tarafından kesinlikle gizli tutulacaktır.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin burada yer alan firmalar / kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.