Çarşamba, Temmuz 20, 2011

EREN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

EREN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında

"Geçmişte telekomünikasyon taahütlerinde Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biri olan EREN, gerçekleştirdiği başarılı taahhüt işlerinden sonra, bu alanda Türkiye'nin ilk işletmeci şirketlerinden biri durumuna gelmiştir. 2000'li yıllarda telekomünikasyon alanında Türkiye'de gündeme gelen serbestleşme/özelleştirme çalışmaları içinde bulunmaya çaba gösteren ERE Grubu şirketlerinden ESER , bu çabasını Şubat 2002'de Telekomünikasyon Kurumu tarafından "Internet Servis Sağlayıcılığı ve Uydu İşletmeciliği Hizmetleri" ve 17 Mayıs 2004 tarihinde ise "A Tipi Uzak Mesafe Telefon İşletmeciliği" Ruhsatlarını alarak sonuçlandırmıştır. Şu anda Ankara'da kurulu uydu yer istasyonu ve Frankfurt, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Muğla, Antalya, Diyarbakır, Samsun, Erzurum, Trabzon’da oluşturulan POP noktalarıyla, şehirlerarası ve uluslararası telefon hizmeti, geniş bandlı INTERNET, noktadan noktaya data erişim hizmetleri ve multimedya hizmetleri, video konferans gibi katma değerli hizmetler vermektedir."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasının genel başvuru formu açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.