Çarşamba, Temmuz 20, 2011

ESER HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ESER HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında

ESER, Orta Doğu, Orta Asya, Doğu Avrupa ve Afrika’da faaliyet gösteren, alanında lider bir uluslararası inşaat ve mühendislik şirketler grubudur. 

Grubun ana şirketi olan ve 1986 senesinde kurulan Eser Taahhüt ve Sanayi A.Ş., kuruluşundan zamanımıza  geçen süre içinde başta altyapı inşaatları olmak üzere genel müteahhitlik hizmetlerinde faaliyet göstermiştir. 

Yönetiminin ve personelinin barındırdığı uluslararası tecrübeyi destek alan Eser, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak gerek Türkiye’de, gerek yurtdışında sözü geçen, öncü firmalar arasında bulunmaktadır. 

Her yaptığı projede kadrosunu daha da güçlendiren, makine parkını daha da büyüten Eser, altyapı ve üstyapı inşaatlarında faaliyet gösteren bir kuruluştur. 

Eser Taahhüt’ün en büyük avantajlarından biri de bulunduğu şirketler grubudur. Eser Taahhüt direkt olarak inşaat ve taahhüt işlerini yaparken arkasında da gruba ait olan makine ve enerji şirketleri, Türkiye’nin en büyük proje, mühendislik ve müşavirlik şirketlerinden biri vardır. Bünyesinde 10’u yurtdışında yer alan 20 şirket bulunduran grubun ana faaliyet konuları inşaat, taahhüt, proje, mühendislik, müşavirlik ve enerjidir. 

Eser Taahhüt çalıştığı her alanda ve projede kalite yönetimine, güvenliğe ve denetime büyük önem vermektedir. Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetimi ve OHSAS 18001 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı sertifikalarının yanı sıra; çevre’ye verdiği önemle ISO 14001 Çevre Yönetimi sertifikasına da sahiptir. 

Grup şirketleri içinde 20 - 25 ve 30 senesinı dolduran çok sayıdaki elemanı ile profesyonel yönetimleri ile şirketlerin gelişimine katkı yapmaktadırlar. Eser, yeni teknolojileri ve gelişmeleri takip etmekte, personelini düzenli olarak kurslarla, seminerlerle ve tecrübeli personelinin katkılarıyla eğitmektedir. 

Türkiye’nin genç neslinin gücünün ve avantajının farkında olan Eser, inşaat dünyasının tecrübeli ve önemli isimlerinin yanı sıra Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden yetişmiş gençleri bünyesinde tutmaya önem vermektedir. Eser, devamlı eğitim, performans değerlendirme ve ödüllendirme yöntemleriyle sektörün önemli isimlerini yetiştirmeye ve grubun önemli bir parçası olarak gördüğü bu gençlerle büyümeye devam etmektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.