Pazar, Temmuz 17, 2011

ETİ BAKIR A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

ETİ BAKIR A.Ş. İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Özelleştirme projesi kapsamında Cengiz Holding tarafından alınan kuruluş, Küre Kastamonu ve Murgul Artvin tesislerinde bakır madenciliği işletmeciliği, Samsun’daki tesislerde de bakır izabe fabrikaları işletmeciliği yapmaktadır. Eti Bakır Kastamonu Küre tesislerinde yıllık 1.000.000 ton Tüvenan Bakır Cevheri, 90.000 ton Bakır Konsantresi ve 400.000 ton Pirit Konsantresi üretimi, Murgul tesislerinde 3 açık maden ile yılda 2.700.000 tonun üzerinde tüvenan bakır cevheri, yılda 75.000 ton bakır konsantresi üretilmekte ve Samsun İzabe Tesislerine Bakır Konsantresi temin edilmektedir. Karadeniz bölgesindeki bakır cevheri yataklarının değerlendirilmesi maksismiyle 1973 senesinde üretime geçen tesisler, Küre ve Samsun tesisleri 2004 senesinde, Murgul tesisleri ise 2006 senesinde Holding bünyesine katılmıştır. Samsun tesisleri şu anda ülkemizde cevherden bakır üretimi yapan tek tesistir. Samsun tesisleri İzabe, Sülfürik Asit ve Konsantratör fabrikalarıyla da hizmet vermektedir. Ayrıca Murgul Maden işletmesi bünyesinde 2x2,35 MW kurulu güce sahip Hidroelektrik Enerji Santrali, Üretim Lisansı kapsamında enerji üretimine devam etmektedir. 



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Genel başvuru sayfası güncellenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.