Cumartesi, Temmuz 09, 2011

FIRAT PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

FIRAT PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

Fırat Plastik işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Fırat Plastik AŞ, 1972 senesinde plastik inşaat malzemeleri alanında imalat yapmak üzere kurulmuştur. Daima kaliteli imalat ve kaliteli ürün çeşitliliği prensibiyle yola çıkanFırat Plastik AŞ, Türkiye'de seneler süren ciddi atılımlar neticesinde hem sektörün öncü kuruluşu hem de plastik sektörünün ihracat lideri olmayı başarmıştır.Fırat Plastik AŞ, plastik esaslı ürünleriyle inşaat, tarım, otomotiv, medikal, beyaz eşya gibi çeşitli sektörlere yönelik imalat yapmaktadır. Bu sektörlere yönelik üretimlerini, İstanbul-Büyükçekmece ve Ankara-Sincan'daki toplam alanı 500 dönümü bulan modern fabrikalarda gerçekleştirmektedir. Fırat Plastik AŞ, Avrupa'nın en büyük 3 plastik üretim kompleksinden birine sahiptir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan online başvuru formunu doldurarak Fırat Plastik'e başvuru yapabilirsiniz.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.