Salı, Temmuz 05, 2011

FORD OTOSAN İŞ BAŞVURUSU

FORD OTOSAN İŞ BAŞVURUSU

Türkiyenin en büyük otomotiv firmalarından biri olan Ford Otosan'a iş başvurusu yapabileceğiniz ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Ford Otomotiv, bütün faaliyetlerini insan sağlığı ve çevreye saygılı olarak yürütmektedir. Bu hassasiyet pek çok ödül ile de tescillenmiştir. Mesela Ford Otomotiv’in hibrid araç projesi, 2008 senesinde Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye Programı Ürün Kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül, birliğe üye ve üyelik aşamasında olan 28 ülkede çevre konusunda başarılı faaliyetleriyle ön plana çıkan firmalara verilen, Avrupa’nın en itibarlı çevre ödülü olarak tanımlanmaktadır. 


İnsan sağlığı ve çevre odaklı yaklaşım, üretim aşamasında öncü uygulamalar yaratılmasını beraberinde getirmiştir. Mesela, Kocaeli fabrikası boyahane prosesinde su bazlı boya teknolojisi kullanılması, uçucu organik bileşik emisyonların Avrupa ve Türkiye’deki limit değerlerin çok altına çekilmesine imkan vermiştir. Yine Kocaeli fabrikasının kimi kısımlarında kullanılan sıcak sular, fosil yakıtlar yerine, güneş panellerinden elde edilmektedir. Atık baca ısısından ısıtmada yararlanılarak önemli bir yakıt tasarrufu sağlanmaktadır. Filtre sistemi, fiziksel, kimyasal, biyolojik arıtmanın bütün basamaklarını kapsayan ileri bir teknolojiye sahip olup, AB tarafından belirlenen atık su deşarj parametre limitlerinin çok altında filtreleme yapabilmektedir. Bu faaliyetler, çevre konusunda Türkiye’nin en prestijli çevre ödülü olan Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülünün de, başvuru yapılan her sene kazanılmasını sağlamaktadır.


Üstteki bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa da Ford Otosan'ın insan kaynakları sitesine yönleneceksiniz. Açılan sayfada firmaya ait ilanlar yer almaktadır.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Kurumlar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.