Pazartesi, Temmuz 18, 2011

GENPOWER JENERATÖR İŞ BAŞVURUSU

GENPOWER JENERATÖR İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır. Firmanın iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfamıda yer almaktadır.
Firma Hakkında

"Firmamız GENPOWER, üretim yolculuğuna başladığı 2000 senesinden itibaren, “önce müşteri memnuniyeti”  ilkesi, satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ve dürüstlükten ödün vermeyen çizgisiyle adını yurt içi ve yurt dışında duyurarak, mühim büyüme hamleleri gerçekleştirmiştir.

Bugün, yurt içinde ve yurt dışında oluşturmuş olduğumuz satış ve hizmet ağıyla imalatinin %75’ini Afrika, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere 7 kıtada 71 ülkeye ihraç etmekteyiz.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern tesislerimizde 1 kVA'dan 3500 kVA'ya kadar dizel, benzinli ve doğalgazlı jeneratörler, kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), basit ve PLC'li senkronize sistemleri üretiyor, müşterilerimize düşük maliyetle ve üstün teknik özelliklerle ürün ve hizmet sunuyoruz.  En kaliteli ürüne ulaşmak için kaliteleri dünyaca kabul görmüş motor ve alternatör üreticilerini kendimize partner olarak seçiyoruz.

Tüm bu gelişmelere paralel olarak, genişleyen üretim hacmini karşılamak için 216.000 metrekare alanda konuşlandırılmış Dünya’nın en büyük jeneratör fabrikasını 2011 yılının ilk yarısında faaliyete geçirmeye hazırlanıyoruz. Fabrikanın üretime geçişiyle üretim hacmini 5 yıl içerisinde; yılda 30.000 adet dizel jeneratöre çıkarmayı, yeni istihdam alanları yaratmayı hedefliyoruz.

Güçlü yatırımlar ve emin adımlarla “bir dünya markası” olma amacımıza ilerlerken “çevreye saygı” prensibimizden taviz vermiyor, dünyanın ciddiyetle üzerinde durduğu minimum yakıt sarfiyatı, düşük gürültü ve emisyon ilkeleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." * Firmanın sitesinden alıntıdır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

*Türkiye’nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.