Çarşamba, Temmuz 20, 2011

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında
Global Menkul Değerler A.Ş., altyapı, gayrimenkul ve enerji sektörlerine yatırım yapmak amacıyla, yeniden yapılandırılma çalışmaları ardından 1 Ekim 2004 tarihinde amacına yönelik olarak faaliyet konusu değişikliği yapmış ve ayrıca "Global Menkul Değerler A.Ş." olan ünvanını "Global Yatırım Holding A.Ş." olarak değiştirmiştir. Bu yeniden yapılanma kapsamında, "Global Menkul Değerler" ünvanı, ise halen Global Yatırım Holding A.Ş.'nin iştiraki olan ve 1 Ekim 2004 tarihinde yatırım bankacılığı ve aracı kurum hizmeti vermek amacıyla kurulan Global Menkul Değerler A.Ş. tarafından kullanılmaktadır.. 1 Ekim 2004 tarihine kadar, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda ("İMKB") "GLMBDE.IS" borsa kodu ve sembolüyle işlem görmüş olan bu hisseler, 3 Ocak 2005 tarihinden bu yana, Global Yatırım Holding A.Ş. hisseleri İMKB'de "GLYHO.IS" borsa kodu ve sembolüyle işlem görmektedir.

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.