Pazar, Temmuz 10, 2011

GOODYEAR İŞ BAŞVURUSU

GOODYEAR İŞ BAŞVURUSU
Efsane lastik markası Goodyear'in ekibinde yer almak ister misini? Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Goodyear'in işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfada yer almaktadır.


Olağanüstü bir geleceğe doğru ilk adımlarınızı atmanın tam zamanı. Arzuladığınız, yeteneklerinize önem veren; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki en başarılı profesyonellerden öğrenme fırsatı sunan ve isteklerinizi sizi nereye götürürse size destek veren bir firma. Daha fazla beklemeyin ve hemen başvurun.


Başvuru yapılacak olan kuruma ait İK sitesinin dili İngilizcedir.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.